Design a site like this with WordPress.com
Get started

Gabimet që duhet të shmangni kur jepni para borxh

Situatat e vështira me të cilat duhet të përballet njerëzimi sot, kaq shumë falimentime, biznese të mbyllura dhe papunësi, e bëjnë situatën ekonomike akoma më sfiduese nga ç’mund të ketë qenë pak muaj më parë. Disa njerëz mund të fillojnë të kërkojnë ndihmë financiare te të afërmit e tyre – miqtë dhe anëtarët e familjes.Continue reading “Gabimet që duhet të shmangni kur jepni para borxh”