10 Websitet më të mira për punë si Freelancer në 2021

Po kërkoni për një punë të re ose dytësore? Nëse tashmë dëshironi të punoni në mënrë të pavarur, duke shijuar një filxhan kafeje nën rehatinë e shtëpisë suaj, ju sugjerojmë ti hidhni një sy ëebsiteve të mëposhtme. Pavarësisht nëse jeni shkrimtar, dizajner,fotograf, shitës apo punoni në një pozicion tjetër, ka gjithmonë punë për ju nëContinue reading “10 Websitet më të mira për punë si Freelancer në 2021”

Fito para duke shitur fotografi online

Në ditët e sotme ka plot mënyra për të fituar para, por, e kishit menduar ndonjëherë që një prej tyre mund të jetë shitja e fotografive online?!Fotografitë kërkohen gjithnjë e më shumë, që nga kompanitë e mëdha, bizneset e vogla, e deri te blogerët, dizajnerët grafikë dhe botuesit.Në këtë udhëzues, ne do të ndajmë 7Continue reading “Fito para duke shitur fotografi online”

Create your website with WordPress.com
Get started