Kur duhet të kursesh para?

Më pak se 1,00000 Kurseni para duke bërë “sakrifica të vogla” Krijoni një buxhet për të kontrolluar shpenzimet tuaja. Në mënyrë që ta bëni planin tuaj të funksionojë, vendosini transfertat automatike nga llogaria juaj e kreditit në llogarinë tuaj të kursimeve. Një shumë e tillë mund të kursehet në rast se keni kredi, për pushimetContinue reading “Kur duhet të kursesh para?”

Fito para duke shitur fotografi online

Në ditët e sotme ka plot mënyra për të fituar para, por, e kishit menduar ndonjëherë që një prej tyre mund të jetë shitja e fotografive online?!Fotografitë kërkohen gjithnjë e më shumë, që nga kompanitë e mëdha, bizneset e vogla, e deri te blogerët, dizajnerët grafikë dhe botuesit.Në këtë udhëzues, ne do të ndajmë 7Continue reading “Fito para duke shitur fotografi online”

Kurse para…duke konsumuar ujë!

Konsumi i ujit është gjithmonë fantastik. Por kjo jo vetëm për shëndetin tuaj! Zëvendësimi i pijeve alternative me ujë do ju ndihmojë të kurseni para siç nuk e keni menduar më parë! Gjithashtu të mos harrojmë që vetëm 1% e ujit të Tokës është i përshtatshëm për të pirë. Kjo do të thotë që neContinue reading “Kurse para…duke konsumuar ujë!”

Create your website with WordPress.com
Get started