Si t’i kthesh aftësitë në të ardhura?

Si mund të bëheni të suksesshëm nga një biznes minimal? Shumë nga kompanitë që sot kanë bërë bujë për emrin dhe cilësinë e shërbimeve që ofrojnë, në të vërtetë e kanë nisur rrugëtimin e tyre si biznese të vogla. Me një ndërthurje të pasionit e aftësive, dëshirës e vullnetit ato ja kanë dalë të shkallëzohenContinue reading “Si t’i kthesh aftësitë në të ardhura?”

Profilet më të kërkuara si Freelancer

Me siguri e keni dëgjuar shpesh termin “freelancer”. Një Freelancer është një person i cili punon online në mënyrë të pavarur në lidhje me projekte të caktuara nga klientë në vende të ndryshme të botës. Vetëm në SH.B.A ka rreth 53 milion individë të cilët punojnë si Freelancers dhe ky numër vazhdon të rritet, dukeContinue reading “Profilet më të kërkuara si Freelancer”

Ktheje hobin tënd në një karrierë të vërtetë me këto hapa të thjeshtë!

Të gjithë e dimë që pasioni dhe profesioni nuk ecin gjithnjë në drejtim të përbashkët. Prandaj ndonjëherë marrja e vendimeve me rëndësi, kërkon një analizë të mirë kritike dhe shumë guxim. Për këtë arsye, shumë njerëz përpiqen të gjejnë një rrugë të ndërmjetme për ti bërë këto dy elementë të funksionojnë siç duhen! Nëse bënContinue reading “Ktheje hobin tënd në një karrierë të vërtetë me këto hapa të thjeshtë!”

Create your website with WordPress.com
Get started