Krijo një portofol profesional online

Do ju prezantojmë disa këshilla të thjeshta, të cilat mund t’i zbatoni për të krijuar një portofol online në lidhje me fushën e preferuar. Në rastin e mëposhtëm, i referohemi fotografisë. #1 Reklamoni vetëm punën tuaj më të mirë Si fillim, duhet të kuptoni që një website nuk është vendi për të treguar TË GJITHAContinue reading “Krijo një portofol profesional online”

Si t’i kthesh aftësitë në të ardhura?

Si mund të bëheni të suksesshëm nga një biznes minimal? Shumë nga kompanitë që sot kanë bërë bujë për emrin dhe cilësinë e shërbimeve që ofrojnë, në të vërtetë e kanë nisur rrugëtimin e tyre si biznese të vogla. Me një ndërthurje të pasionit e aftësive, dëshirës e vullnetit ato ja kanë dalë të shkallëzohenContinue reading “Si t’i kthesh aftësitë në të ardhura?”

Çfarë të keni parasysh përpara se të filloni një punë të re?

Të gjithë e dimë se kur flitet për punën faktori i parë që mendojmë është paga, ashtu sikurse kur kërkojmë të shtojmë të ardhurat gjëja e parë që mendojmë është gjetja e një pune.Të fillosh një punë të re mund të jetë pak sfiduese. Kjo për arsyen e thjeshtë se një vend i ri shoqërohetContinue reading “Çfarë të keni parasysh përpara se të filloni një punë të re?”

Create your website with WordPress.com
Get started