Investoni sa më herët të mundeni!

1. Filloni të investoni sa më shpejt që të jetë e mundur Investimi në moshë të re është një nga mënyrat më të mira për të rimarrë një kthim solid të parave tuaja. Si funksionon kjo në praktikë: Le të themi se investoni 200 dollarë çdo muaj për 10 vjet dhe merrni një kthim mesatarContinue reading “Investoni sa më herët të mundeni!”

Te cilat kategori as vetë milionerët nuk shpenzojnë shumë para?!

#1 Blerje impulsive Sigurisht që mund të jetë tunduese të blini bluzën e koleksionit të fundit ose makinën më të re, por këto janë disa nga gjërat për të cilët që njerëzit më të pasur nuk do shpenzonin para. Tingëllon e habitshme? Epo, këtë e kanë treguar vetë ata! Sipas investitorit miliarder Warren Buffet “NëseContinue reading “Te cilat kategori as vetë milionerët nuk shpenzojnë shumë para?!”

6 Sfida super interesante për të kursyer para

Me siguri tani e ke humbur numërimin se sa herë je përpjekur të sfidosh veten për të kursyer para dhe sa herë ke dështuar gjatë kësaj kohe! Por, kur vjen puna te paratë, ka gjithmonë një mundësi tjetër. Gati për sfidën e radhës? Sot do të të prezantojmë 6 metoda kursimi nga të cilat mundContinue reading “6 Sfida super interesante për të kursyer para”

Create your website with WordPress.com
Get started