Kurse para…duke konsumuar ujë!

Konsumi i ujit është gjithmonë fantastik. Por kjo jo vetëm për shëndetin tuaj! Zëvendësimi i pijeve alternative me ujë do ju ndihmojë të kurseni para siç nuk e keni menduar më parë! Gjithashtu të mos harrojmë që vetëm 1% e ujit të Tokës është i përshtatshëm për të pirë. Kjo do të thotë që neContinue reading “Kurse para…duke konsumuar ujë!”

Si të ushqehemi shëndetshëm brenda buxhetit?

Shqiptarët shpenzojnë 50 përqind të të ardhurave të tyre për tu ushqyer, krahasuar me qytetarët evropianë, të cilët shpenzojnë vetëm 12.3% të të ardhurave të tyre. Sipas studimeve, në vendet e varfra njerëzit shpenzojnë më shumë para për ushqim dhe kështu detyrohen të heqin dorë nga pushimet, udhëtimet, argëtimet dhe kënaqësitë e tjera, ose tiContinue reading “Si të ushqehemi shëndetshëm brenda buxhetit?”

Create your website with WordPress.com
Get started