Rëndësia e kontratës në Freelance (Sigurohu që do paguhesh!)

Si duhet të duket një model kontratë Freelance Me siguri edhe pa një kontratë, ju përsëri e dini se çfarë pret klienti nga ju – punën që duhet të përfundohet sipas kërkesave të caktuara nga vetë ai dhe në afatin kohor të përcaktuar paraprakisht. Gjithashtu, klienti i di pritshmëritë që ju keni për ta, mëContinue reading “Rëndësia e kontratës në Freelance (Sigurohu që do paguhesh!)”

Fito para duke dhënë kurse online

Një nga rrugët më të mira që mund të ndiqni për të fituar para është duke dhënë mësim virtualisht. Njerëzit të cilët japin kurse online jo vetëm që kanë liri për të punuar nga kudo që janë, por gjithashtu mund të gjenerojnë të ardhura të organike ndërkohë që ndajnë pasionin e tyre. Si të jepniContinue reading “Fito para duke dhënë kurse online”

Si të ushqehemi shëndetshëm brenda buxhetit?

Shqiptarët shpenzojnë 50 përqind të të ardhurave të tyre për tu ushqyer, krahasuar me qytetarët evropianë, të cilët shpenzojnë vetëm 12.3% të të ardhurave të tyre. Sipas studimeve, në vendet e varfra njerëzit shpenzojnë më shumë para për ushqim dhe kështu detyrohen të heqin dorë nga pushimet, udhëtimet, argëtimet dhe kënaqësitë e tjera, ose tiContinue reading “Si të ushqehemi shëndetshëm brenda buxhetit?”

Si të zotërosh financën personale në 2021? (Dhe të kursesh para fare lehtë?)

Paraja…është gjithmonë në qendër të vëmendjes sonë! Qoftë në formën e planifikimeve individuale, ashtu edhe në formën e bisedave të përbashkëta. Sipas një studimi të kryer nga Northwestern Mutual, një përqindje prej 44% të njerëzve të intervistuar deklaruan se financat ekonomike përbënin faktorin që shkaktonte më shumë stres në jetët e tyre. Por, ky artikullContinue reading “Si të zotërosh financën personale në 2021? (Dhe të kursesh para fare lehtë?)”

Create your website with WordPress.com
Get started