GUIDË: 7 hapat si të bëhesh Freelancer i suksesshëm

Keni menduar edhe ju të nisni rrugëtimin tuaj si Freelancer? Freelance është platforma që po qarkullon gjithnjë e më shumë në ditët  e sotme, pasi është kthyer në një alternativë të mirë për të gjeneruar para, qoftë si punë parësore apo dytësore.  Në fund të fundit, kush nuk do të punojë në mënyrë të pavarur,Continue reading “GUIDË: 7 hapat si të bëhesh Freelancer i suksesshëm”

Fito para duke dhënë kurse online

Një nga rrugët më të mira që mund të ndiqni për të fituar para është duke dhënë mësim virtualisht. Njerëzit të cilët japin kurse online jo vetëm që kanë liri për të punuar nga kudo që janë, por gjithashtu mund të gjenerojnë të ardhura të organike ndërkohë që ndajnë pasionin e tyre. Si të jepniContinue reading “Fito para duke dhënë kurse online”

Profilet më të kërkuara si Freelancer

Me siguri e keni dëgjuar shpesh termin “freelancer”. Një Freelancer është një person i cili punon online në mënyrë të pavarur në lidhje me projekte të caktuara nga klientë në vende të ndryshme të botës. Vetëm në SH.B.A ka rreth 53 milion individë të cilët punojnë si Freelancers dhe ky numër vazhdon të rritet, dukeContinue reading “Profilet më të kërkuara si Freelancer”

Rregulli 30-ditor i kursimit

E keni të vështirë të kurseni para? Nuk jeni të vetmit. Kursimi i parave kërkon një angazhim të vazhdueshëm për ta kthyer atë në një zakon të përditshëm. Edhe në këto raste, sërish menaxhimi i tyre mund të jetë sfidues. Keni dëgjuar ndonjëherë për rregullin e kursimit 30 ditor? Nëse jo, mësoni për të meContinue reading “Rregulli 30-ditor i kursimit”

Si të planifikosh buxhetin mujor?

Krijimi i një buxheti është baza kryesore për një themel të fortë financiar. Kjo të ndihmon të menaxhosh mirë paratë, të kontrollosh shpenzimet, të kursesh më shumë, të shlyesh borxhet apo të qëndrosh larg tyre. Mirë-menaxhimi i të ardhurave është më i lehtë kur ke një pamje të saktë të parave që hyjnë dhe dalinContinue reading “Si të planifikosh buxhetin mujor?”

10 Mënyra kreative për të fituar para

Të menaxhosh financat personale nuk është gjithmonë e lehtë! Pavarësisht përpjekjeve të vazhdueshme për t’i kontrolluar ato në çdo hap, shpeshherë na duhet të përballemi “dëshpërimisht” me nevojën për të shpenzuar më pak në përditshmërinë tonë. Po sikur të të them që ka plot mënyra interesante për të fituar para pa u detyruar të kurseshContinue reading “10 Mënyra kreative për të fituar para”

Create your website with WordPress.com
Get started