10 Websitet më të mira për punë si Freelancer në 2021

Po kërkoni për një punë të re ose dytësore? Nëse tashmë dëshironi të punoni në mënrë të pavarur, duke shijuar një filxhan kafeje nën rehatinë e shtëpisë suaj, ju sugjerojmë ti hidhni një sy ëebsiteve të mëposhtme. Pavarësisht nëse jeni shkrimtar, dizajner,fotograf, shitës apo punoni në një pozicion tjetër, ka gjithmonë punë për ju nëContinue reading “10 Websitet më të mira për punë si Freelancer në 2021”

GUIDË: 7 hapat si të bëhesh Freelancer i suksesshëm

Keni menduar edhe ju të nisni rrugëtimin tuaj si Freelancer? Freelance është platforma që po qarkullon gjithnjë e më shumë në ditët  e sotme, pasi është kthyer në një alternativë të mirë për të gjeneruar para, qoftë si punë parësore apo dytësore.  Në fund të fundit, kush nuk do të punojë në mënyrë të pavarur,Continue reading “GUIDË: 7 hapat si të bëhesh Freelancer i suksesshëm”

Disa punë ku mund të fitoni para lehtësisht!

#1 Graphic Design Kjo ide është fantastike nëse keni një mendje kreative. Nëse zotëroni bazat e dizajnit grafik, kjo do t’ju ndihmonte shumë në këtë profil, por edhe në të kundërt është relativisht e lehtë ti mësoni vetë ato. Për këtë mund të përdorni Adobe Illustrator, për të cilin ka plot tutoriale online në YoutubeContinue reading “Disa punë ku mund të fitoni para lehtësisht!”

Si të bëheni një konsulent biznesi?

Koncepti Trainer-Konsulent Nëse dëshironi të bëheni konsulent i një biznesi të vogël, për këtë do ju duhet një plan model biznesi dhe një plan marketingu. Konsulentët punojnë me klientët në lidhje me strategjinë, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve, duke i ndihmuar ata të zhvillojnë aftësi dhe njohuri profesionale. Këto tema variojnë nga hartimi i njëContinue reading “Si të bëheni një konsulent biznesi?”

Fito para duke dhënë kurse online

Një nga rrugët më të mira që mund të ndiqni për të fituar para është duke dhënë mësim virtualisht. Njerëzit të cilët japin kurse online jo vetëm që kanë liri për të punuar nga kudo që janë, por gjithashtu mund të gjenerojnë të ardhura të organike ndërkohë që ndajnë pasionin e tyre. Si të jepniContinue reading “Fito para duke dhënë kurse online”

Si t’i kthesh aftësitë në të ardhura?

Si mund të bëheni të suksesshëm nga një biznes minimal? Shumë nga kompanitë që sot kanë bërë bujë për emrin dhe cilësinë e shërbimeve që ofrojnë, në të vërtetë e kanë nisur rrugëtimin e tyre si biznese të vogla. Me një ndërthurje të pasionit e aftësive, dëshirës e vullnetit ato ja kanë dalë të shkallëzohenContinue reading “Si t’i kthesh aftësitë në të ardhura?”

Gabimet që duhet të shmangni kur jepni para borxh

Situatat e vështira me të cilat duhet të përballet njerëzimi sot, kaq shumë falimentime, biznese të mbyllura dhe papunësi, e bëjnë situatën ekonomike akoma më sfiduese nga ç’mund të ketë qenë pak muaj më parë. Disa njerëz mund të fillojnë të kërkojnë ndihmë financiare te të afërmit e tyre – miqtë dhe anëtarët e familjes.Continue reading “Gabimet që duhet të shmangni kur jepni para borxh”

Mos u beso këtyre miteve rreth parave…

Paraja do jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes dhe këtë se mohojmë dot. Ndoshta pikërisht për këtë fakt, shpeshherë ne përballemi me mite të ndryshme rreth tyre. Që nga financat personale, TV, lajmet, historitë, librat, asnjëherë nuk mungojnë këshillat: si të fitosh më shumë, si të kursesh, si të zgjedhësh një punë të mirë etj.Continue reading “Mos u beso këtyre miteve rreth parave…”

Zakone të njerëzve të organizuar

Njerëzit e rregullt dhe të organizuar nuk kanë lindur të tillë! Atyre u është dashur të kultivojnë metoda dhe zakone të shëndetshme për ti ndihmuar të jenë të suksesshëm në këtë aspekt. Nëse ju po përpiqeni të bëni të njëjtën gjë, ja disa rregulla që mund t’ju ndihmojnë: 1. Mbani një axhendë Po, e diContinue reading “Zakone të njerëzve të organizuar”

Disa këshilla financiare nga Milionerët!

Nuk mund të jemi të gjithë milionerë në moshën 30 vjeç, por padyshim mund të përdorim disa nga këshillat financiare të atyre që janë të tillë. Kur vjen puna te paratë, gjithmonë do të ketë mendime kontradiktore për t’i menaxhuar ato siç duhet, megjithatë, pavarësisht faktit që eksperiencat janë personale, disa këshilla nga njerëz tëContinue reading “Disa këshilla financiare nga Milionerët!”

Create your website with WordPress.com
Get started